fbpx

programi treninga

o našim programima treninga

Bez obzira na trenutno fizičko stanje, u našoj ponudi se sigurno nalazi program koji će Vam pomoći u ostvarivanju željenih ciljeva. Posvetite se treniranju sa našim proverenim programima i ostvarite najbolje rezultate na najefikasniji način.

Ukoliko niste sigurni koji je pravi program za Vas, popunite SPR UPITNIK, i mi ćemo Vam pomoći u odabiru.

Kućni program za muškarce

Ukoliko često putujete, dosta radite i nemate dovoljno vremena ili uslova da idete u teretanu. Postoji način da poboljšate fizičku formu i kod kuće. Prvenstveni cilj datog programa je povećanje mišićne snage, mobilnosti zglobova i mišićne izdržljivosti.

Kućni program za žene

Ako Vam posao, kućni poslovi i obaveze oko dece ne ostavljaju slobodno vreme da odete u teretanu, zadovoljite svoju potrebu za fizičkom aktivnošću kod kuće. Primenom vežbi za celo telo pozitivno ćete uticati na nivo fizičke forme i zdravstvenog statusa.

Gluteus program

Zna se koji je glavni cilj treninga većine devojaka. Uronite u mnoštvo vežbi namenjenih upravo za poboljšanje ove mišićne regije. Jedino što Vam je potrebno za ovaj vid programa su elastična traka, strunjača i dobra volja.

Program za grudne mišiće

Program je osmišljen da u kućnim uslovima, kroz vežbe sa sopstvenim opterećenjem radite na jačanju mišića grudnog i ramenog pojasa.

Bolovi u ledjima

Najveći problem današnjice je prekomerno provođenje vremena u sedećem položaju. Takav stil života sa sobom nosi niz problema, a jedan od njih su naravno bolovi u leđima. Ovaj program je pogodan za Vas jer mu je glavni cilj poboljšanje mobilnosti, fleksibilnsti i snage posturalnih mišića.

Sportski performans

Primenom ovog programa možete održati i unaprediti nivo svog sportskog performansa kada niste u situaciji da odete u teretanu.

CORE

Amerikanci nazivaju CORE-om regiju središnjeg dela tela (abdominalni mišići, donja ledja i gluteus) koja je glavna odgovorna za pravilno funkcionisanje čitavog lokomotornog sistema čovekovog tela. Ovaj program je idealan ako želite da dobijete trbušnjake, popravite posturu ili zategnete struk.

Split trening

Ukoliko ste ljubitelj “Old school” treninga, ovo je pravi program za Vas u teretani. Jedna od glavnih odlika ovog programa je brzo uvećanje mišićne mase kroz parcijalne treninge za određene mišićne grupe.

HIIT

Nije slučajno ovakav vid treninga u poslednje vreme doživeo veliku popularnost, može se slobodno reći da je u duhu vremena. Naporan, dinamičan i naravno efektivan vid treninga, konstruisan kroz izvođenja vežbi intervalno, dovešće vaše telo do vrhunca. Psiha i volja igraju odlučujuću ulogu u sprovođenju ovakvog programa.

Ispravljanje kifoze

Ovo je jedan od najčešćih telesnih deformiteta, koji uglavnom nastaje zbog mišićnog disbalansa. Stil života kakav danas imamo i poslovi koje radimo, uglavnom nanose jednosmerna opterećenja na naše telo. Iz tog razloga deformiteti su sve češći i potrebno je na njihovoj prevenciji i korigovanju konstantno raditi. Najbolji lek za ovaj vid problema je upravo pravilno usmereno fizičko vežbanje.

Ispravljanje lordoze

Karlica nagnuta ka napred i udubljena lumbalna kičma, nastaje kao posledica prekomerno skraćenih mišića sa jedne strane i previše izduženih sa druge. Upravo je to način na koji se može korigovati ovaj problem i osloboditi se bolova.

Program za početnike u teretani muškarci

Krenuo si u teretanu i ne znaš odakle da počneš ili treniraš već neko vreme ali ne primećujes rezultate. Nije najbolji način da kroz kratko pretraživanje na internetu ili savete od ljudi u teretani započneš svoj put ka boljem izgledu i zdravijem stilu života. Trening može da ima i negativne efekte ako mu se pristupi nepravilno.

Program za početnike u teretani žene

Mnogo je važno kao početnik da imate dobrog mentora kako biste ostvarili najbolje rezultate i sprečili potencijalan nastanak povrede. Naučite pravilne tehnike izvođenja vežbi i osnove treniranja u teretani kroz naš program za početnike.

Polumaraton 1, 2, 3

Imaš želju da istrčiš 21,0975 km? To nije lako, ali je moguće uz pravilno doziran trening i dobru volju. Nije važno na kom se trenutno nivou nalaziš napravili smo program “Polumaraton 1, 2, 3” za sve. Nakon popunjavanja upitnika saznaćemo u kakvom si trenutno stanju i u zavisnosti od toga ubaciti te u odgovarajući program za tvoj trenutni nivo kao polaznu tačku.

Mršavljenje 1, 2, 3

Program uz koji dobijaš i plan ishrane. Najčešće kažemo cilj mi je da smršam toliko i toliko kilograma, ali suštinski cilj sam po sebi nije smršati odredjeni broj kilograma (da kažemo 15kg), već ili da izgledamo bolje ili da se osećamo bolje. Smanjenje kilaže je samo jedan putić koji može do toga dovesti, ali zašto se zaustaviti samo na tome. Iz tog razloga smo napravili program “Mršavljenje 1, 2, 3”, kako biste mogli, ukoliko želite, da nastavite program i sledeća dva meseca ostvarite i neke druge ciljeve: zatezanje tela, oblikovanje mišića, povećanje fleksibilnosti.

Povećanje skočnosti

Ako Vam je oduvek bila želja da zakucate, posvetite se ovom programu. Bilo da ste sportista ili rekreativac, naš program će Vam pomoći da budete eksplozivniji, poboljšate sportski performans ili lupite bananu na basketu sa drugarima.