fbpx

Filip
Kovačević

Filip je apsolvent na Fakultetu za sport, u toku studiranja istog je započeo svoju karijeru kao kondicioni trener u odbojkaškom klubu Partizan, gde vec tri uspešne godine trenira mlade odbojkaše. Tokom tog perioda, uspešno je doprineo sportskim rezultatima kluba kroz svoj rad na kondicijskoj pripremi tima.

Pored rada u odbojci, istakao se i kao asistent trenera u powerliftingu, gde je svojim znanjem i entuzijazmom doprineo napretku sportista u ovoj disciplini. Njegova strast prema powerliftingu nije samo profesionalne prirode – takmičio se i postigao izuzetan uspeh osvajanjem trećeg mesta na državnom takmičenju. Osim toga, njegova posvećenost i upornost su mu doneli prvo mesto na Gala Kupu, što svedoči o njegovom vrhunskom sportskom umeću u ovoj disciplini.

Kroz ove različite sportske izazove, razvio je posebno interesovanje za unapređenje sportskih performansi sportista.

Svojim iskustvom, znanjem i strašću ka sportu, on kontinuirano radi na unapređenju sportskih performansi, kako u klubovima tako i kao personalni trener, postavljajući visoke standarde u oblasti kondicionog treninga i jačanju snage.

SPR Team-u se priključuje 2023. godine, gde radi kao personalni trener na razvoju fizičkih sposobnosti sportista i rekreativaca.